ஏற்றியல்
Tamil
    
| உதள் (utaḷ) | ஆடவை (āṭavai) | |
| Tamil Wikipedia has an article about ஏற்றியல். | ||
Pronunciation
    
- IPA(key): /eːrːɪjɐl/, [eːtrɪjɐl]
 Audio (file) 
Noun
    
ஏற்றியல் • (ēṟṟiyal)
See also
    
| Zodiac signs in Tamil (layout · text) | |||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| உதள் (utaḷ), மேஷம் (mēṣam)  | 
ஏற்றியல் (ēṟṟiyal), ரிஷபம் (riṣapam)  | 
ஆடவை (āṭavai), மிதுனம் (mituṉam)  | 
நள்ளி (naḷḷi), கடகம் (kaṭakam)  | ||||||||
| மடங்கல் (maṭaṅkal), சிம்மம் (cimmam)  | 
ஆயிழை (āyiḻai), கன்னி (kaṉṉi)  | 
நிறுப்பான் (niṟuppāṉ), துலாம் (tulām)  | 
நளி (naḷi), விருச்சிகம் (viruccikam)  | ||||||||
| கொடுமரம் (koṭumaram), தனுசு (taṉucu)  | 
சுறவம் (cuṟavam), மகரம் (makaram)  | 
குடங்கர் (kuṭaṅkar), கும்பம் (kumpam)  | 
மயிலை (mayilai), மீனம் (mīṉam)  | ||||||||
References
    
- University of Madras (1924–1936) “ஏற்றியல்”, in Tamil Lexicon, Madras [Chennai]: Diocesan Press
 
    This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.